Trajanje / 6’15” diplomski film / 2019. genre: horror, 12+ colour

Format 4:3  
Tehnika / lutka film
Produkcija / Zagreb film & ALU (Academy of Fine Arts in Zagreb)
Producenti / Vinko Brešan Aleksandar Batista Ilić
Distribucija / Zagreb film
Naracija / ne
Režija / Ivana Radić
Scenarij / Ivana Radić
Dizajn / Ivana Radić
Animacija / Ivana Radić
Montaža i postprodukcija / Ivana Radić
Dizajner zvuka / Maura Batarilović, Sendi Pucer


SINOPSIS
Animirani film „Zagubljena sjećanja“ (Misplaced Memories) se bavi unutarnjim moralnim dilemama i posljedicama potiskivanja svojih primarnih nagona. Vuče korjenje iz rodne ideologije, feminizma i problema prihvaćanja vlastitog ega, te se upušta u analizu onoga što je „ prirodno“, balansirajući pritom na tankoj granici između dobra i zla.
Glavni lik je humanoidni zec koji živi sam u kolibi i svakodnevno se bori sa svojom „zlom“ ličnosti, pokušavajući ju potisnuti brisanjem svojih sjećanja.

ŽIVOTOPIS
Ivana Radić rođena je 1992. godine u Puli, gdje je završila srednju školu za primijenjenu umjetnost i dizajn- smjer grafički dizajner. Nakon kratkog studiranja povijesti i filozofije na Filozofskom fakultetu u Rijeci, upisuje Likovnu Akademiju u Zagrebu, te 2018. godine stječe titulu Magistrice animiranog filma i novih medija. Za vrijeme studija u Zagrebu sudjeluje na raznim umjetničkim projektima, primarno kao animator/dizajner, koncentrirajući se na klasičnu 2D animaciju, lutka-animaciju i dizajn likova.