Na ovogodišnjem Animakomu, festivalu animiranog filma koji se održao od 11. do 15. travnja u Bilbau u Španjolskoj, u programu Studentske konkurencije prikazan je film “Šumska bajka“ Franka Dujmića (ALU i ZF, 2017.).
 
Na ovogodišnjem Animafestu, Svjetskom festivalu animiranog filma u Zagrebu, u okviru natjecateljskog programa za djecu prikazat će se film “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF, 2018.).
 
Fest Anča, međunarodni festival animiranog filma koji se održava u Žilini u Slovačkoj od 28. lipnja do 1. srpnja, prikazat će film “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF, 2018.) u okviru programa Svjetska panorama filmova za djecu.
 
Na međunarodnom festivalu animiranog filma Supertoon, koji će se održati od 22. do 27. srpnja u Šibeniku, u programu međunarodne konkurencije prikazat će se film “Prošlost raste“ Dee Jagić (ZF, 2018.), “Exodus“ Martine Lexi Vizec (ALU i ZF, 2018.), “Flimflam“ Marka Belića (ALU i ZF, 2018.), “Paranoja Paranoje“ Katarine Jukić (ALU i ZF, 2018.), a u natjecateljskom programu za djecu “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF, 2018.).
 
Još jedno veliko priznanje za dva studentska filma: “Stranac u mojoj glavi“ Petre Balekić i “Proces“ Lucije Buzančić, (ALU i ZF, 2018.)! Filmovi su odabrani su za kompilaciju VAF (Visegrad Animation Forum) New Talents program koji će se prikazivati na dvadesetak festivala širom svijeta.