Natječaj za sudjelovanje na 13. radionici animiranog filma

Ustanova Zagreb film trinaesti put za redom organizira međunarodnu radionicu animiranog filma koja će se ove godine održati u Komiži na otoku Visu od 15. do 20. listopada.

Cilj radionice je pomoći studentima, mladim profesionalcima te profesionalcima da se usavršavaju kroz rad s najvećim svjetskim majstorima animiranog filma.

Ovogodišnju radionicu vodit će Phil Parker, osnivač platforme BCre8ive stvorene kako bi se na novi način stvorila produkcijska poveznica za kreativne pojedince. Phil Parker je više od dvadeset godina radio u medijskim industrijama i vodeći je europski konzultant za razvoj animiranog filma. Radio je na produkcijama za BBC, C4, Aardman Animation te brojne druge. Savjetnik je za scenarije na programima CEE Animation. Phil Parker uspješno je vodio radionicu 2019. godine.

Za rad na radionici mogu se prijaviti svi zainteresirani sudionici. Rad na radionici je intenzivan i individualan te je broj polaznika ograničen.

Radionica se održava na engleskom jeziku. Prijavu možete poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr do 6. listopada, 2022.
Troškove boravka i radionice odabranih kandidata snosi organizator.

Odabrani kandidati bit će obaviješteni najkasnije do 8. listopada, 2022.