Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Stjepan Bartolić
Filmografija u Zagreb filmu
AD ASTRA, 1991, animator
ROĐENJE, 1991, režija scenarij animator
USKRSNUĆE, 1992, režija scenarij animator
ŠPICA : ANIMAFEST ZAGREB 1994, 1994, režija scenarij animator
KOLAČ, 1997, animator
FILM S DJEVOJČICOM, 2000, animator
Nagrade
KOLAČ, Oktavijan za najbolji animirani film /nagrada žirija za animaciju; 7. dani hrvatskog filma; Zagreb 1998
KOLAČ, diploma, 4. Diagonale, Graz, Austrija 1998
KOLAČ, nagrada publike/posebno priznanje žirija; Fantoche, Baden, Švicarska 1999
KOLAČ, najbolji studenstki film, World Animation Celebration, LA, USA 2000
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago