Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Dragutin Vunak
Filmografija u Zagreb filmu
GRAD NA SAVINJI ( CELJE ), 1955, režija
IPAK SE KREĆE, 1958, režija scenarij
MALI VLAK, 1959, režija scenarij
ČOVJEK I SJENA, 1960, režija scenarij
ŠAGRENSKA KOŽA, 1960, scenarij
JABUKA ZVANA LJUBAV, 1961, režija scenarij
KRAĐA U LUCI ( SERIJA : INSPEKTOR MASKA ), 1962, scenarij
OTETI KONJ ( SERIJA: INSPEKTOR MASKA ), 1962, režija scenarij
ELEKTRIČNA STOLICA JE NESTALA (SERIJA: INSPEKTOR MASKA), 1963, režija scenarij
KRAVA NA GRANICI, 1963, režija
OTMICA MISS UNIVERSUM ( SERIJA : INSPEKTOR MASKA ), 1963, scenarij
TRUBA, 1964, scenarij
DOBRO DOŠLI U ZAGREB, 1966, režija
ZNATIŽELJA, 1966, scenarij
L'AMIZICIA ( PROSLAVA ), 1967, režija
RASTE GRAD ( ZAGREB 63 - 67 ), 1967, režija
SMOTRA FOLKLORA ( ARTO ), 1967, režija
IZMEĐU USANA I ČAŠE, 1968, režija scenarij
BICIKLISTI SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
BRZINA, ALI OPREZ SERIJA: ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
ČUDNA PTICA, 1969, scenarij
DIJALOG (MINI), 1969, režija scenarij animator
DJECA U SAOBRAĆAJU SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
ORATOR ( MINI ), 1969, režija
PJEŠAK SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
PRETICANJE SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
SAOBRAĆAJNI ZNACI SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
TRAKTORIST SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
VIKEND SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
VOZAČ NA DLANU SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, režija scenarij
C'EST LA VIE (MINI), 1971, režija scenarij
MANEVRI, 1971, scenarij
KINETIČKA ENERGIJA, 1973, režija scenarij
KOČENJE, 1973, režija scenarij
KORACI PJEŠAKA, 1973, režija scenarij
BALADA O PODRAVINI, 1980, scenarij
LACI IDE U ŠKOLU, 1984, režija scenarij animator
VJESNICI PROLJEĆA, 1984, režija scenarij
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago