Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Ante Zaninović
Filmografija u Zagreb filmu
KRAVA NA GRANICI, 1963, animator
POSJET IZ SVEMIRA, 1964, animator
TRUBA, 1964, režija scenarij animator
ZID, 1965, režija scenarij animator
PRIČA BEZ VEZE, 1966, režija scenarij animator
REZULTAT, 1966, režija scenarij animator
ČOVJEK I NJEGOV SVIJET, 1967, režija scenarij animator
NOGE, 1967, režija scenarij animator
O RUPAMA I ČEPOVIMA, 1967, režija scenarij
LETEĆI FABIJAN PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
MAESTRO KOKO PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
VJETROVITA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
AB OVO (MINI), 1969, režija scenarij animator
HANIBALOVE ALPE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
HORACIJEV USPON I PAD PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
MARTIN NA VRHU PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
O MIŠU I SATOVIMA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
PRETICANJE SERIJA : ZNANJE I PAŽNJA, 1969, animator
ROĐENDANSKA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
SREĆA U DVOJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
TETKE PLETKE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
VIKTOROV JAJOMAT PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ZVJEZDANI KVARTET PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
EPIDEMIJA SERIJA: ORNITOLOGIJA (MINI), 1970, režija scenarij animator
HRANITELJ PTICA 1 SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
HRANITELJ PTICA 2 SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
HRANITELJ PTICA 3 SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
HRANITELJ PTICA 4 SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
ORNITOLOGIJA ( SERIJA : 8 MINI FILMA ), 1970, režija scenarij animator
PROŠETATI PTICU SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
ŠOK SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
ZALOGAJ SERIJA : ORNITOLOGIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
DUGA PROFESORA BALTAZARA PROF. BALTHAZAR SERIJA 2, 1971, režija
HOMO AUGENS, 1971, režija scenarij animator
KOMENTAR - MUHA ( MINI ), 1971, režija scenarij animator
LUTKE BEZ KOSE PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1971, režija
PROBLEM NESPRETNOSTI PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1971, režija
LEDENO VRUĆE PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija scenarij
WEEKEND, 1972, režija
DEZINFEKCIJA, 1975, režija scenarij animator
AMADEUSOVE UŠI PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
DRAMA OKO CVIJEĆA PROF. BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij animator
GUSARSKI PROBLEM PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
LAVLJE NEVOLJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
NEMAN FU - FU PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
PEPINO CICERONE PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
VATROGASNA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
DOBRO JUTRO SINE, 1978, režija
IMPRESIJE IZ UMAGA, 1980, režija
ALLEGRO VIVACE, 1983, scenarij animator režija
PREDSTAVA, 1983, režija scenarij animator
ZAK, PAZI NA ZNAK ( ZUZO MAJSTOR ), 1986, scenarij
ČAROBNJAK, 1987, režija scenarij animator
TEMPO SECONDO, 1987, scenarij režija
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago