Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Boris Kolar
Filmografija u Zagreb filmu
KONCERT ZA MAŠINSKU PUŠKU, 1958, animator
REP JE ULAZNICA, 1958, scenarij animator
DJEČAK I LOPTA, 1960, režija scenarij
BUMERANG, 1962, režija scenarij animator
GRAĐANIN IM-5 ( SERIJA . INSPEKTOR MASKA ), 1962, režija
NEMAN I VI, 1964, režija scenarij
VAU - VAU, 1964, režija scenarij animator
PASJI ŽIVOT, 1966, scenarij
OTKROVITELJ, 1967, režija scenarij animator
SIZIF, 1967, scenarij
DIJALOG, 1968, režija scenarij animator
LETEĆI FABIJAN PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
MAESTRO KOKO PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
VJETROVITA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
HANIBALOVE ALPE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
HORACIJEV USPON I PAD PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
MARTIN NA VRHU PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
O MIŠU I SATOVIMA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ROĐENDANSKA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
SREĆA U DVOJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
STRUČNJACI, 1969, režija animator
TETKE PLETKE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
VIKTOROV JAJOMAT PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ZVJEZDANI KVARTET PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ADAM 1 SERIJA : ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 2 SERIJA : ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 3 SERIJA : ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 4 SERIJA : ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 5 SERIJA : ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 6 SERIJA: ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 7 SERIJA: ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
ADAM 8 SERIJA: ADAM (MINI), 1970, režija scenarij animator
DOKTOR I AMBULANTNA KOLA SERIJA: MIKROMANIJA (MINI), 1970, režija scenarij animator
KAVEZ SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
KOLAČ SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
KROVOPOKRIVAČ SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
MIKROMANIJA ( SERIJA OD 9 MINI FILMOVA ), 1970, režija scenarij animator
ODLAZAK NA VLAK SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
RIBIČ SERIJA . MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
TEHNIČKE SMETNJE SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
TUŠIRANJE, BRIJANJE I PAPRENJE SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
ŽONGLER SERIJA : MIKROMANIJA ( MINI ), 1970, režija scenarij animator
MUHA - SLOBODA JE . . . . ( MINI ), 1971, režija scenarij animator
ZVONKO SA ZVONIKA PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1971, režija
BIM I BUM PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, scenarij
ČUDOTVORNI KOLAČ PROF. BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
FIGARO HOP PROF. BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
KROJAČ SILVESTAR PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
UTOPIA, 1973, režija scenarij animator
MAXOL PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
OBLAČNO SA SVAĐAVINAMA PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
PINGVIN ČARLI PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
STONOŽICA BOSICA PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
SVIRKA ZA MIRKA PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, scenarij režija
VESELI MOST PROF.BALTHAZAR SERIJA 3, 1977, režija scenarij
ŠPICA : ANIMAFEST ZAGREB 1978, 1978, režija scenarij animator
ŠPICA : ANIMAFEST ZAGREB 1986, 1986, režija scenarij animator
HRVATSKO USKRSNUĆE, 1992, režija scenarij animator
KRAVATA CROATICA, 1994, režija animator
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago