Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Zlatko Grgić
Filmografija u Zagreb filmu
PREMIJERA, 1957, animator
SUSRET U SNU, 1957, animator
BUŠO HRABRI IZVIDNIK, 1958, animator
LAŽNI KANARINAC, 1958, animator
OSVETNIK, 1958, animator
VELIKI STRAH, 1958, animator
KRAVA NA MJESECU, 1959, animator
ADAM I EVA, 1960, animator
ARGO (SPOT), 1960, režija scenarij
ŠAGRENSKA KOŽA, 1960, animator
BIJELI MIŠ, 1961, animator
LJUBAV I FILM, 1961, animator
SLUČAJ POSPANOG BOKSERA ( SERIJA . SLUČAJEVA ), 1961, režija animator
KOSTUR POSTAVLJA ZAMKU ( SERIJA: INSPEKTOR MASKA ), 1962, animator
LULA MIRA ( SERIJA: INSPEKTOR MASKA ), 1962, režija scenarij animator
RIVALI, 1962, animator
ASTROMATI, 1963, animator
POSJET IZ SVEMIRA, 1964, režija
ĐAVOLJA POSLA, 1965, režija animator
MUZIKALNO PRASE, 1965, režija scenarij animator
PETI, 1965, animator
MALI I VELIKI, 1966, režija scenarij animator
ČOVJEK I NJEGOV SVIJET, 1967, režija scenarij animator
IZUMITELJ CIPELA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1967, režija scenarij animator
KREK, 1967, scenarij
KUTIJE, 1967, animator
TOLERANCIJA, 1967, scenarij animator režija
KLIZI - PUZI, 1968, režija scenarij animator
LETEĆI FABIJAN PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
MAESTRO KOKO PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
VJETROVITA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1968, režija scenarij animator
BIJEG, 1969, animator
HANIBALOVE ALPE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
HORACIJEV USPON I PAD PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
MARTIN NA VRHU PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
O MIŠU I SATOVIMA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ROĐENDANSKA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
SCABIES, 1969, režija scenarij animator
SREĆA U DVOJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
TETKE PLETKE PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
VIKTOROV JAJOMAT PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ZVJEZDANI KVARTET PROF.BALTHAZAR SERIJA 1, 1969, režija scenarij animator
ALFRED NOĆNI ČUVAR PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1971, režija scenarij
FITILJ SERIJA MAXI CAT (MINI), 1971, režija scenarij animator
HOT STUFF, 1971, režija scenarij animator
KAPA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1971, režija scenarij animator
LJUBITE SE, NE RATUJTE ( MINI ), 1971, režija scenarij animator
OGLEDALO SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1971, režija scenarij animator
PAS ČUVAR (SERIJA: MAXI CAT), 1971, režija scenarij animator
RUPA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1971, režija scenarij
BIM I BUM PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija scenarij
DING - DONG SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
DOKTOR ZA ŽIVOTINJE PROF. BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
GLJIVA ( MINI ), 1972, režija scenarij animator
IZVRNUTA PRIČA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
KLUPKO SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
KOCKA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
METLA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
MIŠOLOVKA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
NAJVEĆI SNJEGOVIĆ PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
OBLAČNA PRIČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 2, 1972, režija
PADOBRAN SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
RIBOLOV SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
RUČAK SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
VRATA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
Z ...... SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1972, režija scenarij animator
CIGARA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij
JAJE SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
KAMELEON, 1973, animator
RIBA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
ŠEŠIR SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
TELEFON SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
TENIS SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
TRUBA SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
UŽE SERIJA: MAXI CAT (MINI), 1973, režija scenarij animator
OPTIMIST I PESIMIST, 1974, režija scenarij animator
TRIO, 1975, režija scenarij animator
PTICA I CRVEK ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1977, režija scenarij animator
BALTAZAROV SAT PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
BALTAZAROVA LJUBAV PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
DUHOVITA PRIČA PROF. BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija
DVA CILINDRA PROF. BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
HIK PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
IGRATI SE LOVICE PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
IZGUBLJENI ZEC PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
KLAUN DANIEL PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
OPERNA ZVIJEZDA PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
POSAO JE POSAO PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
SPORTSKI ŽIVOT PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija
ŠAMPION PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
ULIČNI SVIRAČI PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VELIKO HRKANJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VIOLETA I FRANC PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VJETRENJAČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
ZAČARANI PRINC, 1978, scenarij
ZRAK PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, režija scenarij
PEPELJUGA, 1979, režija scenarij animator
USISAČ ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1979, scenarij
BASNA, 1980, scenarij
FATAMORGANA (SERIJA: PTICA I CRVEK), 1980, scenarij
IVICA I MARICA, 1980, scenarij
LUTKA SNOVA, 1980, animator režija
PALČIĆ, 1980, scenarij
KASA ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1981, scenarij
TATA ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1981, scenarij režija
PIPA ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1984, scenarij
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago