Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Borislav Benažić
Filmografija u Zagreb filmu
NEPOZNATI MOTIKA, 1969, režija
STAKLA ANTUNA MOTIKE, 1971, režija
ZAMETENI TRAG, 1972, režija
OTKRIĆE ZIME IVANA GENERALIĆA, 1976, režija
ZASTUPNIK ŠKRINJAR, 1983, režija
ANTUN MOTIKA, 1992, režija scenarij
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago