Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Nikola Babić
Filmografija u Zagreb filmu
MUR-BUR, 1969, režija
VOX POPULI, 1969, režija
ŠIJE, 1970, režija
ČOVJEK NIJE TRSKA, 1971, režija
OKOLO NJE,OKOLO NJE, 1971, režija
BINO,OKO GALEBOVO, 1973, režija scenarij
JOHAN S VELEBITA, 1973, režija
BENE, NAPOLEON IZ ROGOZNICE, 1974, režija
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago