Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Ante Babaja
Filmografija u Zagreb filmu
BROD, 1957, režija
LAKAT (KAO TAKAV), 1959, režija
PRAVDA, 1962, režija
LJUBAV (AMOR), 1963, režija
PUTOKAZI STOJE NA MJESTU, 1964, režija
ČUJEŠ LI ME?, 1965, režija scenarij
TIJELO, 1965, režija
KABINA, 1966, režija
PLAŽA, 1966, režija
BASNA, 1974, režija
ČEKAONICA, 1975, režija scenarij
STARICE, 1976, režija
ČUJEŠ LI ME SAD?, 1977, režija
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago