Elizabeta Abramović
Midhat Ajanović-Ajan
V. Alhimov
V. Altušev
Ante Babaja
Nikola Babić
Darko Bakliža
Jadranka Bargh
Stjepan Bartolić
Korana Bašić
Jadranka Baučić
Branko Belan
Borislav Benažić
Mersad Berber
Vojidrag Berčić
Zvonimir Berković
Tomislav Beštak
Edvin Biuković
Milan Blažeković
Mate Bogdanović
1 - 20 / 266 sljedeća


 
Pavao Štalter
Filmografija u Zagreb filmu
PETI, 1965, scenarij režija
KUTIJE, 1967, scenarij režija
MASKA CRVENE SMRTI, 1969, animator režija
SCABIES, 1969, animator scenarij
DUŠA (MINI), 1971, animator scenarij režija
MAČKA, 1971, animator
KONJ ( MINI ), 1972, scenarij animator režija
KUBUS ( MINI ), 1972, režija scenarij animator
LOVE STORY, 1973, režija animator
SEDAM PLAMENČIĆA, 1975, režija scenarij animator
BALTAZAROV SAT PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija
BALTAZAROVA LJUBAV PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
DUHOVITA PRIČA PROF. BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
DVA CILINDRA PROF. BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija
HIK PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
IGRATI SE LOVICE PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
IZGUBLJENI ZEC PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija
KLAUN DANIEL PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij režija animator
OPERNA ZVIJEZDA PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
POSAO JE POSAO PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
PTICA PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, režija
SPORTSKI ŽIVOT PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
ŠAMPION PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
ULIČNI SVIRAČI PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VELIKO HRKANJE PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VIOLETA I FRANC PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
VJETRENJAČA PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
ZAČARANI PRINC, 1978, scenarij
ZRAK PROF.BALTHAZAR SERIJA 4, 1978, scenarij
USISAČ ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1979, scenarij animator režija
FATAMORGANA (SERIJA: PTICA I CRVEK), 1980, scenarij
IVICA I MARICA, 1980, scenarij režija animator
PALČIĆ, 1980, scenarij
KASA ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1981, scenarij
TATA ( SERIJA : PTICA I CRVEK ), 1981, scenarij
KUĆA BR.42, 1984, režija scenarij animator
OGLEDALCE, 1985, režija animator
POSLJEDNJA STANICA, 1987, režija animator
IGRA PAHULJICA, 1989, scenarij
ŠPICA : ANIMAFEST ZAGREB 1998, 1998, scenarij režija
SUB ROSA, 2003, animator
ŠPICA : ANIMAFEST ZAGREB 2004, 2004, scenarij režija
NA GALERIJI, 2009, animator
TIŠINA, 2009, animator
 
Naslovnica       |       Kontakt       |       Impressum Zagreb film © sva prava pridržana. Studio Imago