STUDENI
20. Arras Film festival je održan od 8. do 17. studenog u Arrasu u Francuskoj, a na festivalu je prikazan Pužić slikar Manuele Vladić Maštruko (Zf, ’18).

Na 34. Mar del PlataI FF festivalu u programu Panorama je prikazan Prvi korak Petre Kožar (Zf, ’19). Festival je održan od 9. do 18. studenog u Buenos Airesu u Argentini.

Od 8. do 18. studenog održao se 18. Reggio Film Festival. Na festivalu je prikazan film Eutanazija Joška Marušića (Zf, ’18)u natjecateljskom programu za Laike.

43. izdanje Cinanime održalo  se od 11. do 17. studenog u Espinhu u Portugalu. U natjecateljskom programu prikazan je film Eutanazija Joška Marušića (Zf, ’18), a u natjecateljskom programu studentskog filma Odrasti u malo drvo Noemi Ribić (ALU i Zf, ’19).

34. KinderKinoFest održao se od 14. do 20. studenog u Düsseldorfu u Njemačkoj. Na festivalu je prikazan  Pužić slikar Manuele Vladić Maštruko (Zf, ’18).

Na 7. Ajyal Film Festivalu, koji se održao od 18. do 23. studenog u Dohi u  Kataru, u dječjem programu prikazan je film Bijela vrana Mirana Miošića, (Zf, ’18).

Od 22. do 24. studenog u Splitu je održana 51. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva. Na reviji su prikazani filmovi  Odrasti u malo drvo Noemi Ribić (ALU i Zf, ’19),Osmijeh Matee Kovač (ALU i Zf, ‘19), The M Karle Skok (ALU i Zf, ’19) i Zagubljena sjećanja Ivane Radić (ALU i Zf, ’19).

Amarcortfilm festival održao se od 19. do 24. studenog u Riminiju u Italiji. Na festivalu su prikazani filmovi Ispod kojeg li su samo kamena ispuzali Daniela Šuljića (Kreativni sindikat i Zf, ’18) i Paranoja Paranoje Katarine Jukić (ALU i Zf, ‘19).

22. međunarodni festival za djecu i mlade Olympia održao se od 30. studenog do 7. prosinca u Pyrgosu u Grčkoj. Na festivalu je prikazan Prvi korak Petre Kožar (Zf, ’19).

Busan Cultur Fair održava se 30. studenog i 1. prosinca u Busanu u Južnoj Koreji. Na festivalu će se prikazati Pužić slikar Manuele Vladić Maštruko (Zf, ’18) i Bijela vrana Mirana Miošića (Zf, ’18).

PROSINAC
Animateka je međunarodni festival animiranog filma koji se svake godine od 2004. održava u Ljubljani u Sloveniji. Festival je natjecateljskog karaktera s fokusom na centralnu i istočnu Europu ujedno je najznačajniji festival animiranog filma u Sloveniji. Na ovogodišnjem festivalu, koji se održava od 2. do 8. prosinca, u programu međunarodne konkurencije prikazat će se Motivi Danijela Žeželja (Zf, ’19), u natjecateljskom programu Mladi talenti prikazat će se Ne Ću Jasne Čagalj  (ALU i Zf ,’19) i Zagubljena sjećanja Ivane Radić (ALU i Zf, ’19). U programu Panorama prikazat će se Prvi korak Petre Kožar (Zf, ’19), Odrasti u malo drvo Noemi Ribić (ALU i Zf, ’19), Osmijeh Matee Kovač (ALU i Zf, ‘19), Izvan sebe Stelle Hartman (ALU i Zf, ‘19) i Albatros Nenada Jankovića (Zf,’19).

31. Aguilar de Campoo International Short Film Festival održava se od 3. do 8. prosinca u Aguilar de Campoo u Palenciji u Španjolskoj. Na festivalu će biti prikazan film Bijela vrana Mirana Miošića (Zf, ’18).

37. Ale Kino!, međunarodni festival posvećen mladoj publici, održava se od 1. do 8. prosinca u Poznanu u Poljskoj, a na festivalu će se prikazati Bijela vrana Mirana Miošića (Zf, ’18).

Piccolo Festival d’Animazione održava se od 9. do 19. prosinca u regiji Friuli Venezia Giulia u Italiji. Na festivalu će se prikazati film Motivi Danijela Žeželja (Zf, ’19).