TRAVANJ
Na festivalu Longue vue sur le court održanom od 24. do 28. travnja u Montrealu u Kanadi, prikazan je film “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF ’18).
 

SVIBANJ
“Pužić slikar“ Manuele Vladić Maštruko, (ZF ’18) odabran je u natjecateljski program za djecu i mladež uglednog  Međunarodnog festivala kratkog filma koji će se održati od 1 do 6. svibnja u Oberhausenu u Njemačkoj. Isti film odabran je i za prikazivanje na prestižnom 16.  IndieLisboa, međunarodnom filmskom festivalu neovisnog filma u Lisabonu u Portugalu. Taj se festival održava od 2. do 12. svibnja, a prikazat će se u okviru programa namijenjenog djeci – IndieJunior.
 
Revija studentskog filma održava se od 2. do 4. svibnja u MM centru Studentskog centra. Na reviji će se prikazati sljedeći filmovi:  Ne Ću, Jasne Čagalj (ALU i ZF ‘19), Zagubljena sjećanja, Ivane Radić   (ALU i ZF ‘19),Osmijeh, Matee Kovač, (ALU i ZF ‘19),  The M, Karle Skok (ALU i ZF ‘19), Odrasti ću u malo drvo, Noemi Ribić, (ALU i ZF ‘19) i Izvan sebe, Stele Hartman (ALU i ZF ‘19),
 
10. Golden Kuker festival animiranog filma održava se od 7. do 12. svibnja u Sofiji u Bugarskoj. U natjecateljskom dijelu programa prikazat će se “Bobo“Andreja Rehaka (ZF, ’18) i “Eutanazija“Joška Marušića (ZF, ’18).
 
Na festivalu Cinema in Sneakers u Varšavi u Poljskoj prikazat će se “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF, ’18). Festival se održava od 30. svibnja do 9. Lipnja.
 

LIPANJ
Na ovogodišnjem Animafestu, Svjetskom festivalu animiranog filma u Zagrebu, jedinom filmskom festivalu A kategorije u Hrvatskoj koji će se održati od 3. do 8 lipnja, u natjecateljskom programu hrvatskog filma prikazat će se “Eutanazija“ Joška Marušića (ZF, ‘18), “Ne Ću“ Jasne Čagalj (ALU i ZF ‘19), “Zagubljena sjećanja“ Ivane Radić (ALU i ZF ‘19),“Osmijeh“ Matee Kovač, (ALU i ZF ‘19),  “The M“ Karle Skok (ALU i ZF ‘19), “Umjetnik iz tamnice“ (Kreativni sindikat, Davor Međurečan, ’19; distribucija ZF).
U okviru programa Umjetnosti i animacija prikazat će se “Dokument Parakozmik“ Vladislava Kneževića (ZF, ‘18).
 
Još jedan veliki uspjeh za Daniela Šuljića i njegov najnoviji film “Ispod kojeg li su samo kamena ispuzali“ (Kreativni sindikat i ZF, ’18)! Ovoga puta našao se u natjecateljskom programu Perspectives na glasovitom festivalu animiranih filmova u Francuskom Annecyju. Festival će se održati od 10. do 15. lipnja. Podsjetimo, radi se o filmu trajanja 5’ 27”, napravljenom u tehnici animacije kave na staklu. 
 
39. Filmfest Munchen održava se od 27. lipnja do 6.  srpnja u Munchenu u Njemačkoj. Na festivalu će se prikazati “Bijela vrana“ Mirana Miošića (ZF, ’18).